Lonthouders

De lonthouder is bedoeld als bevestiging van de lont. Omdat de theelichtjes klein zijn, smelt de paraffine vrij snel. De lont zou zonder lonthouder gaan drijven en de vlam doven. Lonthouders zijn leverbaar in verschillende afmetingen en vormen. De standaard range lonthouders omvat een 5-tal die altijd ruim op voorraad zijn. Uiteraard is maatwerk ook altijd mogelijk.

Eigenschappen

Het lonthoudertje ziet er eenvoudig uit, maar zoals we bij Tealightcups.com maar al te goed weten, gaat er veel schuil achter dit kleine product. Dat zien we ook terug aan de grote verscheidenheid in lonthouders die bij ons worden besteld.

Variabelen zijn bijvoorbeeld:

  • de diameter en de vorm van het bodemplaatje, de hoogte van ‘de schacht (neck)’,
  • de diameter van het gaatje in de lonthouder
  • en het aantal puntjes aan de onderzijde.

De lonthouders worden gestanst en vervolgens diepgetrokken uit rollen hoogwaardig staal. Om te zorgen dat de lonthouder niet om kan gaan drijven, moet het staal zwaar genoeg zijn. Bij Tealightcups.com gebruiken we voor de meeste afmetingen, stroken van ongeveer 180 µm.

Terug naar boven

cups
holders

Afmetingen

De afmetingen van de lonthouders zijn veel gevallen afhankelijk van de afmetingen van het theelichtcupje dat gebruikt wordt. Gebruikelijkerwijs is de keuze voor de afmetingen van de lonthouder gebaseerd op de diameter van het theelichtcupje. De volgende combinaties genieten vaak de voorkeur:

Grondplaat

  • Cup: Ø 37,5 mm met grondplaat: Ø 14,75 mm
  • Cup: Ø 38,6 mm met grondplaat: Ø 19,75 mm
  • Cup: Ø 59,0 mm met grondplaat: 33×22 mm *

Schacht

  • Ø 2,4 mm x 3,6 mm
  • Ø 2,4 mm x 6,5 mm **
  • Ø 3,0 mm x 3,6 mm

* Standaard beschikbaar met met een schacht van Ø 2,4 x 3,6 mm
** Standaard beschikbaar met met een grondplaat van Ø 14,75 mm

Terug naar boven

Kwaliteit en capaciteit

Kwalitatief hoogwaardige productie is, dankzij jarenlange ervaring, één van de onderscheidende punten van Tealightcups.com. Dat niet alleen, ook is de productiecapaciteit van formaat.

Op jaarbasis produceert Tealightcups.com al zo’n 2 mld. lonthouders. Dat komt neer op ongeveer 450 ton staal. In de nabije toekomst wil Tealightcups.com de productie verder opschroeven zodat u voordeliger uit kan zijn zonder in te leveren op kwaliteit.

Of u nu enkele dozen, enkele pallets of een zeecontainer vol lonthouders wilt, in alle gevallen levert Tealightcups.com u graag kwalitatief hoogwaardige lonthouders voor een concurrerende prijs.

Terug naar boven

lonthouders-doos
lonthouders-hand

Concurrerende prijzen

Bij een hoge productkwaliteit geldt vaak dat de productprijs hoog ligt. Tealightcups.com pakt het anders aan. Dankzij het verstandig organiseren van de inkoop van grondstoffen in combinatie met een zeer flexibel gebruik van de productiemiddelen is Tealightcups.com in de positie om haar producten zeer kosteneffectief in de markt te zetten.

Visie op transport

De bundeling van krachten met Jeka heeft gezorgd voor een uitstekend zicht op (internationaal) transport. Daardoor het voor Tealightcups.com mogelijk om de producten zeer concurrerend bij u voor de deur te brengen.

Terug naar boven

Prijsindicatie

Tealightcups.com hanteert een staffel bij het bepalen van de prijzen. Prijzen kunnen, afhankelijk van uw wensen, afwijken. Onderstaande tabel geeft slechts een indicatie van de concurrerende prijzen die Tealightcups.com kan bieden. Prijzen zijn exclusief btw.

Aantal Per 1000 stuks (€)*
1 mln. 0,70
10 mln. 0,55
Meer dan 10 mln. Prijs op aanvraag. Neem contact met ons op.

Orders < € 500 plus € 15 handlingskosten, indien de order >= € 5000  franco levering binnen Europa.

Terug naar boven